De Singels

Oldambt - Blauwestad
Actueel aanbod

€ 395.000,- tot € 585.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
98 - 166m2
Kaveloppervlak
337 - 488m2
Inhoud
409 - 648m3

Over dit project

De Singels
Aan het Oldambtmeer, waarin wonen, natuur en recreatie samenkomen komt het prachtig nieuwbouwproject "De Singels". Op deze locatie in het hart van Blauwestad - Het Havenkwartier - worden binnenkort meerdere woningtypen aangeboden. Allemaal in een karakteristieke jas met moderne en klassieke details met verschillende kenmerken van de Amsterdamse School architectuur. Vrijstaande woningen, deels aan het water, half vrijstaande woningen en levensloop geschikte woningen met twee woonlagen waar wonen en slapen zich op de begane grond aanwezig is. Bij De Singels geldt: niet wachten op je buren, kopen is direct bouwen! Wel zo fijn in deze tijd en markt. De eerste fase bestaat uit 11 woningen met alle woningtypes (vrijstaand, half vrijstaand en levensloop geschikt).

Het Havenkwartier - Blauwestad
Dit prachtige gebied in de gemeente Oldambt is een unieke leefomgeving omringd door water en natuur en biedt ongekende mogelijkheden op het gebied van wonen, leven, sport en ontspanning. Met de ‘Blauwe Loper’ liggen alle stadse voorzieningen van Winschoten zoals winkels, cultuur en zorg om de hoek. Daarnaast ben je via de A7 binnen 20 autominuten in de stad Groningen. Het Havenkwartier is het levendige hart van Blauwestad. Met het recreatiestrand, paviljoen met restaurant, de haven en meer voorzieningen in de toekomst is het een levendig woongebied. Verschillende woning typologieën kenmerken het Havenkwartier van rijwoningen en bungalows tot appartementen en nu ook ruime gezinswoningen en levensloop half vrijstaand bij De Singels. Fraaie woonstraten die deels aan het water liggen met mooie aanlegplaatsen voor boten. Het Havenkwartier heeft voor en ieder wat wils.

Blauwestad, omgeven door het Oldambtmeer, is een waterrijk recreatie- en woongebied ten oosten van de stad Groningen. Blauwestad ligt in het Oldambt, een mooi en karakteristiek gebied dat is omgeven door eindeloze vruchtbare akkers, monumentale boerderijen en weidse uitzichten. Het Oldambtmeer is zo'n tien jaar geleden aangelegd en is zo groot als bijvoorbeeld het Sneekermeer. Naast het meer is er ook nog eens zo’n 350 hectare nieuw natuurgebied toegevoegd. Met inbegrip van het meer en de al aanwezige natuurgebieden is er een schitterend natuurgebied ontstaan van circa 2.000 hectare. Voeg daar alle nieuwe recreatieve voorzieningen en mogelijkheden aan toe en het is duidelijk: Blauwestad is een aanwinst voor Groningen en Nederland. Een uniek revolutionair initiatief waarin recreatie, wonen en natuur samenkomen.

WONINGTYPEN
DE MAJOOR (VRIJSTAAND, OF + UITBOUW) vanaf €478.000,- v.o.n., met uitbouw vanaf €520.000,- v.o.n.:
De Majoor is een prachtige en zeer ruime vrijstaande woning met een klassieke uitstraling die direct opvalt. Bij het betreden van de woning ervaar je meteen het gevoel van luxe en sfeer dankzij de vrije doorkijk die door de hele woning aanwezig is. De grote ruimtes geven een gevoel van grandeur en maken de woning bijzonder aangenaam om in te verblijven. Een ander kenmerk van deze woning zijn de typische overstekken die duidelijk geïnspireerd zijn op de jaren dertig architectuur. Daarnaast beschikt deze woning over een uniek en onderscheidend zadeldak dat zorgt voor een extra touch van originaliteit en charme. Het dak draagt niet alleen bij aan de esthetische waarde van de woning, maar biedt ook nog eens praktische voordelen door een goede isolatie en optimale lichtinval. Naast de kenmerkende overstekken en het unieke zadeldak, is de stijl van de Majoor ook duidelijk geïnspireerd op de Amsterdamse School. Het resultaat is een woning die niet alleen functioneel en comfortabel is, maar ook een lust voor het oog. De stijlvolle gevel met zijn kenmerkende details en de robuuste materialen geven de woning een karaktervolle uitstraling die direct opvalt. Circa 145 m2 gebruiksoppervlakte
Ontdek de prachtige De Majoor + Uitbouw, een woning die u het gevoel van ultieme vrijheid biedt. Met zijn karakteristieke uitbouw die zich over alle verdiepingen uitstrekt, geniet u van extra ruimte en een gevoel van openheid dat werkelijk uniek is. Circa 160 m2 gebruiksoppervlakte

DE KAPITEIN (2/1 KAP WONINGEN) nog niet beschikbaar in fase 1:
De Kapitein is een prachtige woning met twee varianten: de dwarskap en de langskap. Op de begane grond hebben beide woningen een luxe dubbele openslaande deur naar de tuin. Deze deuren zorgen niet alleen voor een prachtige lichtinval in de keuken en woonkamer, maar geven ook direct toegang tot de heerlijke buitenruimte. Beide varianten hebben een ruime woonkamer met open keuken en standaard een aangesloten bijkeuken. De eerste verdieping van beide varianten biedt standaard drie slaapkamers en een royale badkamer. Op de tweede verdieping hebben beide varianten genoeg ruimte voor een ruime berging of om één tot twee extra slaapkamers te creëren. Als u ervoor kiest om extra slaapkamers te creëren op de tweede verdieping, hoeft u zich geen zorgen te maken over het gebrek aan opbergruimte. Boven de tweede verdieping bevindt zich namelijk standaard nog een opslagruimte in de vorm van een vlizozolder. Hoewel beide varianten veel overeenkomsten hebben, zijn er ook enkele verschillen tussen de twee. Door de verschillende dakopbouw voelt de dwarskap variant iets ruimtelijker aan, en op de tweede verdieping beschikt de dwarskap variant standaard over twee ramen, terwijl de langskap variant standaard één raam heeft. Deze verschillen zijn echter ook aan te passen door de uitgebreide casco opties die de woningen bieden. De Kapitein is een woning die zowel qua stijl als qua ruimte veel te bieden heeft. Of je nu kiest voor de dwarskap of de langskap, je kunt rekenen op een comfortabele en ruime woning met voldoende mogelijkheden om deze aan te passen aan jouw persoonlijke wensen en behoeften. De Kapitein met dwarskap: circa 144 m2 gebruiksoppervlakte, De Kapitein met langskap: circa 136 m2 gebruiksoppervlakte.

DE GENERAAL (VRIJSTAAND) vanaf €547.000,- v.o.n.:
De Generaal is zonder twijfel één van de meest bijzondere woningen van De Singels. Het is de ruimste woning van het project en heeft een gebruiksoppervlakte van maar liefst 166 vierkante meter. Deze exclusieve woning is gebouwd in de karakteristieke Amsterdamse School stijl en valt gelijk op in de wijk door zijn unieke platte dak. Ook op het gebied van duurzaamheid blinkt de generaal uit. Met oog op de toekomst zal er bij de bouw van deze woning veel aandacht besteed aan energiebesparende maatregelen. Hierdoor heeft de woning niet alleen een lage energierekening, maar draagt deze ook bij aan een beter milieu. De Generaal is dus niet alleen een exclusieve en ruime woning, maar ook een duurzame en verantwoorde keuze die alle ruimte biedt om comfortabel en luxueus te wonen. Circa 166 m2 gebruiksoppervlakte.

DE KOLONEL LEVENSLOOPBESTENDIG (2/1 KAP EN VRIJSTAAND) 2/1 kap vanaf €395.000,- v.o.n., vrijstaand vanaf € 469.000,- v.o.n.:
De Kolonel woning is een prachtige twee-onder-een-kapwoning, geïnspireerd op de charmante Amsterdamse stijl. De karakteristieke kenmerken van deze stijl zijn duidelijk terug te vinden in het ontwerp, met zijn witte overstekken, diverse volumes, horizontale en verticale lijnen en het reliëf in het metselwerk. Deze woning is ontworpen met het oog op levensloopbestendigheid, wat betekent dat je hier volledig kunt wonen op de begane grond. Een van de belangrijkste kenmerken van De Kolonel woning is de ruime woonkamer, die beschikt over dubbele openslaande deuren naar de achtertuin. Deze open en lichte ruimte is perfect om te ontspannen en te genieten van gezellige momenten met familie en vrienden. De woonkamer is verbonden met een moderne open keuken, waardoor koken en entertainment naadloos samenkomen. Op de begane grond bevindt zich ook de slaapkamer, die gemakkelijk toegankelijk is vanuit de woonkamer. Hier is gedacht aan flexibiliteit, want je hebt ook de mogelijkheid om de slaapkamer open te houden en zo de woonkamer te vergroten. Naast de slaapkamer is er een ruime badkamer, die zowel vanuit de slaapkamer als vanuit de entreehal te betreden is. Dit zorgt voor extra gemak
en privacy. Op de bovenverdieping van De Kolonel woning vind je nog een tweede ruime slaapkamer en een hobbyruimte. Deze extra ruimtes bieden talloze mogelijkheden om je woning aan te passen aan je persoonlijke wensen en behoeften. Of je nu een thuiskantoor, een speelkamer of een fitnessruimte
wilt creëren, De Kolonel woning biedt de flexibiliteit om aan al je wensen te voldoen. Circa 100 m2 gebruiksoppervlakte.
De Kolonel vrijstaand: Het charmante broertje van de Generaal. Hoewel ze gelijkwaardig zijn, hebben ze elk hun unieke karakter. Geïnspireerd door de Amsterdamse school, zijn de witte overstekken, reliëf en horizontale en verticale strepen in de gevel kenmerkend voor deze woning. Op de begane grond vind je een levensloopbestendige indeling, met een ruime woonkamer, open keuken, royale badkamer en een slaapkamer. Dankzij de grote raampartijen wordt deze woning overdag overspoeld met prachtig natuurlijk licht. Het is een ideale plek om te genieten van een comfortabel en veelzijdig leven. De bovenverdieping biedt een hobbyruimte, een extra slaapkamer en een groot dakterras. Met de platte dak constructie wordt de ruimte optimaal benut, waardoor je meer mogelijkheden hebt dan bij een traditioneel schuin dak.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Singels
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
10 van 11 beschikbaar
Prijs
€ 395.000,- tot € 585.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Oldambt.

Aanmelden