Terug naar Project

Kolonel vrijstaand

De Singels
Aan het Oldambtmeer, waarin wonen, natuur en recreatie samenkomen komt het prachtig nieuwbouwproject "De Singels". Op deze locatie in het hart van Blauwestad - Het Havenkwartier - worden binnenkort meerdere woningtypen aangeboden. Allemaal in een karakteristieke jas met moderne en klassieke details met verschillende kenmerken van de Amsterdamse School architectuur. Vrijstaande woningen, deels aan het water, half vrijstaande woningen en levensloop geschikte woningen met twee woonlagen waar wonen en slapen zich op de begane grond aanwezig is. Bij De Singels geldt: niet wachten op je buren, kopen is direct bouwen! Wel zo fijn in deze tijd en markt. De eerste fase bestaat uit 11 woningen met alle woningtypes (vrijstaand, half vrijstaand en levensloop geschikt).

Het Havenkwartier - Blauwestad
Dit prachtige gebied in de gemeente Oldambt is een unieke leefomgeving omringd door water en natuur en biedt ongekende mogelijkheden op het gebied van wonen, leven, sport en ontspanning. Met de ‘Blauwe Loper’ liggen alle stadse voorzieningen van Winschoten zoals winkels, cultuur en zorg om de hoek. Daarnaast ben je via de A7 binnen 20 autominuten in de stad Groningen. Het Havenkwartier is het levendige hart van Blauwestad. Met het recreatiestrand, paviljoen met restaurant, de haven en meer voorzieningen in de toekomst is het een levendig woongebied. Verschillende woning typologieën kenmerken het Havenkwartier van rijwoningen en bungalows tot appartementen en nu ook ruime gezinswoningen en levensloop half vrijstaand bij De Singels. Fraaie woonstraten die deels aan het water liggen met mooie aanlegplaatsen voor boten. Het Havenkwartier heeft voor en ieder wat wils.

Blauwestad, omgeven door het Oldambtmeer, is een waterrijk recreatie- en woongebied ten oosten van de stad Groningen. Blauwestad ligt in het Oldambt, een mooi en karakteristiek gebied dat is omgeven door eindeloze vruchtbare akkers, monumentale boerderijen en weidse uitzichten. Het Oldambtmeer is zo'n tien jaar geleden aangelegd en is zo groot als bijvoorbeeld het Sneekermeer. Naast het meer is er ook nog eens zo’n 350 hectare nieuw natuurgebied toegevoegd. Met inbegrip van het meer en de al aanwezige natuurgebieden is er een schitterend natuurgebied ontstaan van circa 2.000 hectare. Voeg daar alle nieuwe recreatieve voorzieningen en mogelijkheden aan toe en het is duidelijk: Blauwestad is een aanwinst voor Groningen en Nederland. Een uniek revolutionair initiatief waarin recreatie, wonen en natuur samenkomen.

DE KOLONEL LEVENSLOOPBESTENDIG VRIJSTAAND
Geïnspireerd door de Amsterdamse school, zijn de witte overstekken, reliëf en horizontale en verticale strepen in de gevel kenmerkend voor deze woning. Op de begane grond vind je een levensloopbestendige indeling, met een ruime woonkamer, open keuken, royale badkamer en een slaapkamer. Dankzij de grote raampartijen wordt deze woning overdag overspoeld met prachtig natuurlijk licht. Het is een ideale plek om te genieten van een comfortabel en veelzijdig leven. De bovenverdieping biedt een hobbyruimte, een extra slaapkamer en een groot dakterras. Met de platte dak constructie wordt de ruimte optimaal benut, waardoor je meer mogelijkheden hebt dan bij een traditioneel schuin dak.

Ook mogelijk op deze kavel:
DE GENERAAL (VRIJSTAAND) € 547.000,- v.o.n.:
De Generaal is zonder twijfel één van de meest bijzondere woningen van De Singels. Het is de ruimste woning van het project en heeft een gebruiksoppervlakte van maar liefst 166 vierkante meter. Deze exclusieve woning is gebouwd in de karakteristieke Amsterdamse School stijl en valt gelijk op in de wijk door zijn unieke platte dak. Ook op het gebied van duurzaamheid blinkt de generaal uit. Met oog op de toekomst zal er bij de bouw van deze woning veel aandacht besteed aan energiebesparende maatregelen. Hierdoor heeft de woning niet alleen een lage energierekening, maar draagt deze ook bij aan een beter milieu. De Generaal is dus niet alleen een exclusieve en ruime woning, maar ook een duurzame en verantwoorde keuze die alle ruimte biedt om comfortabel en luxueus te wonen. Circa 166 m2 gebruiksoppervlakte.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 469.000,-
Kavel 410 m2
Woonoppervlakte 108 m2
Inhoud 446 m3

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
8 € 469.000,- 410 m2 108 m2 3 446 m3 Te Koop