Terug naar Project

Majoor met uitbouw

De Singels
Aan het Oldambtmeer, waarin wonen, natuur en recreatie samenkomen komt het prachtig nieuwbouwproject "De Singels". Op deze locatie in het hart van Blauwestad - Het Havenkwartier - worden binnenkort meerdere woningtypen aangeboden. Allemaal in een karakteristieke jas met moderne en klassieke details met verschillende kenmerken van de Amsterdamse School architectuur. Vrijstaande woningen, deels aan het water, half vrijstaande woningen en levensloop geschikte woningen met twee woonlagen waar wonen en slapen zich op de begane grond aanwezig is. Bij De Singels geldt: niet wachten op je buren, kopen is direct bouwen! Wel zo fijn in deze tijd en markt. De eerste fase bestaat uit 11 woningen met alle woningtypes (vrijstaand, half vrijstaand en levensloop geschikt).

Het Havenkwartier - Blauwestad
Dit prachtige gebied in de gemeente Oldambt is een unieke leefomgeving omringd door water en natuur en biedt ongekende mogelijkheden op het gebied van wonen, leven, sport en ontspanning. Met de ‘Blauwe Loper’ liggen alle stadse voorzieningen van Winschoten zoals winkels, cultuur en zorg om de hoek. Daarnaast ben je via de A7 binnen 20 autominuten in de stad Groningen. Het Havenkwartier is het levendige hart van Blauwestad. Met het recreatiestrand, paviljoen met restaurant, de haven en meer voorzieningen in de toekomst is het een levendig woongebied. Verschillende woning typologieën kenmerken het Havenkwartier van rijwoningen en bungalows tot appartementen en nu ook ruime gezinswoningen en levensloop half vrijstaand bij De Singels. Fraaie woonstraten die deels aan het water liggen met mooie aanlegplaatsen voor boten. Het Havenkwartier heeft voor en ieder wat wils.

Blauwestad, omgeven door het Oldambtmeer, is een waterrijk recreatie- en woongebied ten oosten van de stad Groningen. Blauwestad ligt in het Oldambt, een mooi en karakteristiek gebied dat is omgeven door eindeloze vruchtbare akkers, monumentale boerderijen en weidse uitzichten. Het Oldambtmeer is zo'n tien jaar geleden aangelegd en is zo groot als bijvoorbeeld het Sneekermeer. Naast het meer is er ook nog eens zo’n 350 hectare nieuw natuurgebied toegevoegd. Met inbegrip van het meer en de al aanwezige natuurgebieden is er een schitterend natuurgebied ontstaan van circa 2.000 hectare. Voeg daar alle nieuwe recreatieve voorzieningen en mogelijkheden aan toe en het is duidelijk: Blauwestad is een aanwinst voor Groningen en Nederland. Een uniek revolutionair initiatief waarin recreatie, wonen en natuur samenkomen.

WONINGTYPEN
DE MAJOOR MET UITBOUW
De Majoor is een prachtige en zeer ruime vrijstaande woning met een klassieke uitstraling die direct opvalt. Bij het betreden van de woning ervaar je meteen het gevoel van luxe en sfeer dankzij de vrije doorkijk die door de hele woning aanwezig is. De grote ruimtes geven een gevoel van grandeur en maken de woning bijzonder aangenaam om in te verblijven. Een ander kenmerk van deze woning zijn de typische overstekken die duidelijk geïnspireerd zijn op de jaren dertig architectuur. Daarnaast beschikt deze woning over een uniek en onderscheidend zadeldak dat zorgt voor een extra touch van originaliteit en charme. Het dak draagt niet alleen bij aan de esthetische waarde van de woning, maar biedt ook nog eens praktische voordelen door een goede isolatie en optimale lichtinval. Naast de kenmerkende overstekken en het unieke zadeldak, is de stijl van de Majoor ook duidelijk geïnspireerd op de Amsterdamse School. Het resultaat is een woning die niet alleen functioneel en comfortabel is, maar ook een lust voor het oog. De stijlvolle gevel met zijn kenmerkende details en de robuuste materialen geven de woning een karaktervolle uitstraling die direct opvalt.
Ontdek de prachtige De Majoor + Uitbouw, een woning die u het gevoel van ultieme vrijheid biedt. Met zijn karakteristieke uitbouw die zich over alle verdiepingen uitstrekt, geniet u van extra ruimte en een gevoel van openheid dat werkelijk uniek is. Circa 160 m2 gebruiksoppervlakte

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 520.000,- tot € 585.000,-
Kavel 441 m2 tot 488 m2
Woonoppervlakte 160 m2
Inhoud 648 m3

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
1 € 585.000,- 488 m2 160 m2 3 648 m3 Te Koop
2 € 545.000,- 453 m2 160 m2 3 648 m3 Te Koop
3 € 520.000,- 441 m2 160 m2 3 648 m3 Te Koop
11 € 550.000,- 442 m2 160 m2 3 648 m3 Te Koop