Terug naar Project

Bungalow XL eiland Kievit

Wilt u energiezuinig, vrijstaand en gelijkvloers wonen? Dit kan in Blauwestad op het eiland Kievit.

Op het eiland Kievit worden op tussenliggende kavels, van de voorgaande nieuwbouwprojecten Lagune, luxueuze bungalows gebouwd. Aan de noordzijde van het eiland worden 3 bungalows gebouwd en aan de zuidzijde worden ook 3 bungalows gebouwd. De kavels variëren tussen 600m en 700m en grenzen allemaal aan vaarwater dat direct in verbinding staat met het Oldambtmeer.

Tijdens het ontwerpen van de Extenzo bungalow is er nagedacht over duurzaamheid, ruimte, comfort en licht. Dit komt terug in verschillende aspecten van het huis zoals het feit dat de woning Bijna Energie Neutraal is (BENG) wat onder andere inhoud dat de woning 100% gasloos en bijna zelfvoorzienend is. Daarnaast is het vrij eenvoudig om de woning energie neutraal of zelfs volledig nul op de meter te maken. Op deze manier is uw woning zelfvoorzienend en heeft u maandelijks (bijna) geen energierekening.

XL Bungalow;
De bungalows hebben een woonoppervlakte van ongeveer 118m2 en heeft in basis 3 slaapkamers, een apart toilet en een ruime badkamer met douche, wastafel en toilet.
Bij binnenkomst van de woonkamer wordt duidelijk wat een ruimtelijkheid deze bungalow daadwerkelijk heeft. Dit wordt gecreëerd door het natuurlijke licht dat binnenvalt in combinatie met het hoge plafond. De natuurlijke elementen van licht, landelijke uitzicht en het water komen in de woonkamer tezamen en zorgen voor een rustgevende sfeer. Dankzij de ruime opzet van de bungalow kunt u royaal wonen in een gelijkvloerse woning.

Wilt u een extra slaap/werkkamer, een grotere woonkamer of een andere indeling? In dit project is er veel mogelijk en denkt de aannemer en architect graag met u mee.

KENMERKEN VAN DE BUNGALOW
- Gasloos en energiezuinig
- Verhoogd plafond (circa 3 m)
- Levensloop bestendig
- Alle kavels aan vaarwater
- Kavels van circa 600 m2 tot circa 700 m2
- Geïntegreerde carport
- Open keuken
- Ruime slaapkamers
- Hoofdslaapkamer met openslaande deuren naar tuin
- Extra mogelijkheden voor duurzaamheid
- Gebouwd volgens BENG norm (A+++ voorlopig)

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 521.000,- tot € 534.000,-
Kavel 590 m2 tot 700 m2
Woonoppervlakte 118 m2
Inhoud 385 m3