Terug naar Project

Penthouse

Arsenaal is een carré vormig wooncomplex en bestaat naast gezinswoningen ook uit 21 appartementen waarvan twee penthouses. Deze bevinden zich op de tweede etage.

De penthouses mogen met recht royaal genoemd worden. De gebruiksoppervlakte varieert van circa 150 m2 tot 160 m2. De penthouses bieden een riante living en aaneengesloten woonkeuken. Daarnaast zijn er drie (slaap)kamers, een badkamer en een inpandige berging / techniekruimte. Eventueel kan een slaapkamer nog bij de living / woonkeuken getrokken worden.
Elk penthouse heeft een ruime (deels inpandige) buitenruimte. Het mooie hiervan is dat zowel de zon als de schaduw gevonden kan worden. Alle woningen zijn bereikbaar via de hoofdentree. Hier bevinden zich de postkasten en het bellentableau. Via de hoofdentree krijgt u toegang tot de afgesloten hal met de lift en het trappenhuis. Deze biedt u toegang tot de galerijen op de verschillende etages waaraan de meeste appartementen en penthouses ontsloten zijn. De appartementen op de begane grond en de gezinswoningen zijn bereikbaar via het binnenterrein. Uiteraard is Arsenaal voorzien van een lift.

Het intieme binnenterrein met iets verdiepte parkeerplaatsen biedt ruimte voor auto’s. Elke woning heeft een eigen toegewezen parkeerplaats. In de openbare ruimte zijn parkeerplaatsen voor bezoekers. Het binnenterrein is via een onderdoorgang bereikbaar voor auto’s en is afgesloten met een toegangshek. Verder beschikt elke woning over een toegewezen berging op de begane grond bij de centrale entree of naast de onderdoorgang.

Onder het klassieke uiterlijk schuilt wel de techniek van nu. Warmtepompen zorgen voor een duurzame gasloze verwarming. Door de uitstekende isolatie in combinatie met vloerverwarming ervaart u het hoge comfort optimaal.

Statig wonen aan het water! Dat is Arsenaal.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 564.950,- tot € 588.950,-
Woonoppervlakte 149 m2 tot 161 m2
Inhoud 664 m3 tot 622 m3

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
16 - 161 m2 0 664 m3 Verkocht
17 - 149 m2 0 622 m3 Verkocht