Julianastraat 46 - Beerta

Oldambt - Beerta
Actueel aanbod

€ 67.500,- tot € 67.500,-

Over dit project

Vrije bouwkavel voor vrijstaande laagbouwwoning. Gelegen aan een plantsoen. In een inspirerende omgeving. Zon rondom.

Winschoten, Blauwestad, Oldambtmeer "om de hoek"
Beerta heeft een supermarkt, horeca en ook een behoorlijk winkel- en bedrijvenbestand, voor alle dagelijkse dingen, boodschappen, klussen en werk in en om huis.
Recreatie en uitgaan is zeer ruim aanwezig in plaats en omgeving. Speelpark, sportvoorzieningen, zwembaden, Oldambtmeer, Beersterplas, De Tjamme.
Diverse jachthavens. Het grote strand in Oostwold.
En natuurlijk is er Winschoten op fietsafstand over een mooie fietsroute vlakbij, of ga met de bus. Eigen auto kan ook. Winschoten heeft goede parkeervoorzieningen. Station. Ziekenhuis.
Theater, horeca, alles wat een kleine stad moet hebben. Tweede winkelstad van Groningen.

Het Oldambtmeer en de jachthavens hebben aansluiting op verschillende waterwegen, zodat u vlak bij huis op de boot kunt stappen om Nederland, de vele meren of de Waddenzee te verkennen. Ideaal voor de watersportliefhebber.

Enige ontwerp- en bouwbegeleiding mogelijk.
Oppervlakte c.a. 789 m2 voor ยค 67.500 V.O.N.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Julianastraat 46 - Beerta
Koopwoningen
1
Prijs
€ 67.500,- tot € 67.500,-
Type woningen
Vrije kavel

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin Rondom
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Oldambt.

Aanmelden