Blauwestad Berlage Singels

Oldambt - Blauwestad
Actueel aanbod

€ 479.000,- tot € 669.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
154 - 180m2
Kaveloppervlak
280 - 494m2
Inhoud
631 - 745m3

Over dit project

OPEN HUIS ZATERDAG 1 APRIL!

KOMT U ZATERDAG 1 APRIL TUSSEN 12.00 UUR EN 15.00 UUR OOK LANGS?
WIJ VERTELLEN U GRAAG MEER OVER HET PROJECT BERLAGE SINGELS.
DE SHOWROOM VAN HET PROJECTBUREAU AAN HET REDERSPLEIN IS DEZE DAG GEOPEND VOOR ALLE NIEUWBOUWPROJECTEN IN BLAUWESTAD.

WAAR: REDERSPLEIN 2 BLAUWESTAD (HAVENKWARTIER)
WANNEER: ZATERDAG 1 APRIL VAN 12.00 UUR EN 15.00 UUR

In het bijzonder deel van Groningen aan het Oldambtmeer, waarin wonen, natuur en recreatie samenkomen vormt zich binnenkort een prachtig nieuwbouwproject genaamd Berlage Singels.

Het project Berlage Singels is een perfecte invulling van dit prachtige gebied dankzij de karakteristieke en kwalitatief hoogwaardige woningen die in ontwerp en uitvoering perfect aansluiten op de omringende natuur.

De wijk Berlage Singels bestaat in totaal uit 31 woningen (Fase 1 totaal 19 woningen, Fase 2 totaal 12 woningen), van binnen zeer modern en van buiten in een jaren dertig uitstraling met verschillende kenmerken van Amsterdamse School architectuur. Er worden 5 woontypes gebouwd, bestaande uit vrijstaande en twee-onder-1 kap woningen. De woningen variëren tussen de 143m2 en 190m2, met een kavel tussen de 280m2 en 500m2. Elke woning is zeer energiezuinig en voldoet aan de meest recente BENG norm (bijna energie neutraal). De woningen worden gebouwd met alle moderne bouw-, milieu- en isolatie eisen en zijn daardoor voorbereid op de toekomst.

De Generaal
De Generaal is de meest bijzondere woning van de Berlage Singels. In tegenstelling tot de andere woningen in het project heeft de Generaal een plat dak en is het de meest ruime woning met in de basis rond de 190 vierkante meter gebruiksoppervlakte. Deze exclusieve woning is in Amsterdamse School stijl gebouwd en valt gelijk op in de wijk. De woning heeft veel uitbreidingsmogelijkheden en indelingsopties waarmee de woning naar wens aangepast kan worden. De tweede verdieping heeft voldoende ruimte om eventuele extra slaapkamers of een hobbyruimte te realiseren.

De Kolonel
De Kolonel zorgt voor nog meer vrijheid. Door de karakteristieke uitbouw over alle verdiepingen biedt deze riante woning op elke verdieping extra ruimte vergeleken met de Majoor. Door de unieke plattegronden en grote lichtinvallen heeft de woning binnen een zeer aangename sfeer. De Kolonel heeft in basis 180m2 woonoppervlakte met nog veel uitbreidingsmogelijkheden en indelingsopties waarmee de woning naar wens aangepast kan worden. De tweede verdieping heeft voldoende ruimte om eventuele extra slaapkamers of een hobbyruimte te realiseren.

De Majoor
De Majoor is een riante vrijstaande woning met een klassieke uitstraling. De vrije doorkijk in de gehele woning zorgt voor een gevoel van luxe en sfeer. Naast de kenmerkende overstekken van de jaren dertig heeft deze woning een uniek en onderscheidend zadeldak. De Majoor heeft in basis 166m2 woonoppervlakte met veel uitbreidingsmogelijkheden en indelingsopties waarmee de woning naar wens aangepast kan worden. De tweede verdieping heeft voldoende ruimte om eventuele extra slaapkamers of een hobbyruimte te realiseren.

De Kapitein
De Kapitein is een twee-onder-één-kap woning met een langskap. De begane grond heeft een ruime en lichte, naar wens verlengbare woonkamer. Aan de achterzijde van de woonkamer zorgen de dubbele openslaande deuren voor een royale lichtinval en een goede verbinding met de achtertuin. Net zoals bij de andere type woningen is de optionele garage ook uit te voeren als slaap/badkamer zodat een levensloopbestendige woning gecreëerd wordt. De eerste verdieping heeft standaard drie (slaap)kamers en een complete badkamer. Op de tweede verdieping ligt nog een grote open ruimte die naar wens ingericht kan worden. Ook ligt hier de technische ruimte/wasruimte.

De Luitenant
De Luitenant is een twee-onder één-kap met een dwarskap. De begane grond heeft een ruime en lichte, naar wens verlengbare woonkamer. Aan de achterzijde van de woonkamer zorgen de dubbele openslaande deuren voor een royale lichtinval en een goede verbinding met de achtertuin. Net zoals bij de andere type woningen is de optionele garage ook uit te voeren als slaap/badkamer zodat een levensloopbestendige woning gecreëerd wordt. De eerste verdieping heeft standaard drie (slaap)kamers en een complete badkamer. Op de tweede verdieping ligt nog een grote open ruimte die naar wens ingericht kan worden. Ook ligt hier de technische ruimte/wasruimte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Blauwestad Berlage Singels
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
19
Prijs
€ 479.000,- tot € 669.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Hoekwoning, Rijwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Oldambt.

Aanmelden