Blauwestad Het Wold

Oldambt - Blauwestad
Toekomstig aanbod

€ 223.380,- tot € 323.460,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
3723 - 5391m2

Over dit project

VRIJ WONEN IN DE NATUUR

Houdt u van de natuur? Dan bent u bij het Wold aan het juiste adres! In het Wold woont u aan natuurgebied Reiderwolde, bestaande uit moeras, bossen en bloemrijke velden. Er zijn diverse wandel- en fietsenroutes uitgezet, een uitkijktoren van 7,20 meter hoog met een prachtig weids uitzicht en een amfitheater die zich leent voor onder andere theater en muzikale optredens. Jachthaven Reiderhaven is binnen handbereik.

In Het Wold zijn kavels beschikbaar aan de Berkenborg. Het betreffen zeer ruime kavels van maar liefst 3723m² tot 5391m²! De prijzen lopen uiteen van € 223.380,- tot € 323.460,-.

De prijzen zijn vrij op naam en inbegrepen zijn 21% btw en de notariskosten (akte van levering).

Blauwestad is een waterrijk woon- en recreatiegebied ten oosten van de stad Groningen. Het wordt omgeven door het prachtige Oldambtmeer en ligt vlakbij de historische stad Winschoten (bijna 20.000 inwoners). Er zijn vijf woongebieden met elk hun eigen stijl. Deze is vastgelegd in een beeldkwaliteitsplan. Binnen de sfeer en uitstraling van het gebied heeft u alle vrijheid om zelf uw woning te ontwerpen en te bouwen.

Een unieke plek waar wonen, water, natuur én historie samenkomen.

Een korte samenvatting van het Oldambtmeer en diens regio:

• een recreatiemeer van ruim 800 hectare (in grootte vergelijkbaar met bijvoorbeeld het Sneekermeer)
• 350 hectare uitgestrekt natuurgebied
• veelvoud aan toeristische recreatieve voorzieningen
• uitstekend gesitueerd ten opzichte van uitvalswegen (Groningen 20 min. en Duitsland 15 min)

Meer informatie

Kenmerken

Project
Blauwestad Het Wold
Koopwoningen
15
Prijs
€ 223.380,- tot € 323.460,-
Type woningen
Vrije kavel

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Oldambt.

Aanmelden